Clavecimbellaan

Rijswijk – Clavecimbellaan

Het complex

Het complex bestaat uit een statige woontoren van twintig woonlagen, voorzien van liften en een eigen overdekte parkeergarage. Daarnaast is er voldoende aanbod aan de openbare parkeerplaatsen. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon en een berging op de begane grond. Er zijn per woonlaag acht typen woningen beschikbaar. De eenkamerwoningen, type B, beschikken over een woon-/slaapkamer, een halfopen keuken en een badkamer met douche, wastafel en toilet en een riant balkon.

Woningtype

De tweekamerwoningen type F (87m2), beschikken over een royale woonkamer, een halfopen keuken, een slaapkamer, een badkamer met ligbad en wastafelm een separaat toilet en een inpandige berging. Het ruime balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer.

De driekamerwoningen van type A, C en G (98m2) beschikken over een grote woonkamer, een gesloten keuken, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en wastafel, een separaat toilet en een inpandige berging. Het balkon is bereikbaar vanuit de keuken.

De vierkamerwoningen van type D en E (141m2)beschikken over een zeer ruimte woonkamer met eetkamergedeelte, een gesloten keuken, drie slaapkamers, een badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet, een separaat tweede toilet en een inpandige berging. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer.

De riante vijfkamerwoning, type H (148m2), beschikt over een extra royale woonkamer, een grote gesloten woonkeuken, vier slaapkamers, een badkamer met ligbad, wastafel en toilet, een separaat tweede toilet en een inpandige berging. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer.

De keuken, het toilet en de badkamer zijn aangesloten op een mechanisch ventilatiesysteem. Verwarming geschiedt middels een gemeenschappelijke verwarmingsinstallatie en warmwatervoorziening.

Huurprijzen

Huren op de Clavecimbellaan kan vanaf €550 – €1000 per maand.

Faciliteiten

Auto:
De woontoren beschikt over een parkeergarage met 58 parkeerplaatsen, die tegen een scherpe prijs te huur zijn. Bewoners van het wooncomplex kunnen hun auto tevens parkeren op de openbare parkeerplaats naast het complex.
Fiets:
Op de begane grond kunnen fietsen en scooters veilig en droog worden opgeslagen in de fietsenstalling.
Opslag:
Alle appartementen beschikken over een berging op de begane grond van het gebouw.

Omgeving

Wonen in Rijswijk betekent wonen in een centraal gelegen en groen stukje Randstad. Mede hierdoor is Rijswijk een gewilde plek om te wonen. Direct naast de stad is een stadslandschap gevormd, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en recreëren.
De woningen bevinden zich aan de rand van Rijswijk in de woonwijk Steenvoorde. Het complex ligt te midden van veel groen, parken, scholen en een golfbaan.
Winkelcentrum ‘In de Boogaard’ met meer dan 150 winkels ligt op loopafstand van het complex. Het NS Station Rijswijk bevindt zich op 1,5 kilometer afstand. Rijswijk ligt op ca. 15 autominuten van het centrum van Den Haag. U bent ook in een mum van tijd op de stranden van Scheveningen en Kijkduin.

 

Klik hier voor Streetview

 

clave1 clave2 clave3 clave4 clave5

clave5 clave6 clave7 clave8

clave9 clave10 clave11 clave12 clave13 clave14 clave15 clave16