GO 070

GO 070 is een appartementengebouw met 268 huurappartementen en veel voorzieningen waar je als bewoner gebruik van mag maken. GO ligt ideaal. Je woont hier rustig, maar dan wel met alles binnen handbereik. En dat maakt het plan perfect voor studenten, expats en young professionals. Er zijn legio voorzieningen op loopafstand en je bent zo op de uitvalswegen. Behoefte aan meer stad? GO! Den Haag Station Hollands Spoor én het centrum liggen op circa 6 minuten fietsafstand.

Maak gratis gebruik van de studeer ruimte en de roof top lounge.
De wasserette met Miele machines is tegen betaling te gebruiken.

Naast de algemene kosten zoals schoonmaak, onderhoud dakterras, huismeester, elektra, water, glasverzekering en overige kosten voor de gemeenschappelijke ruimten wordt er ook aan alle bewoners internet met 500 mb up- en download via glasvezelverbinding geleverd.

Er zijn 268 appartementen in wel 25 verschillende types. Dus of je nu studeert, als expat in Nederland bent of als young professional aan de weg timmert, je zit hier goed. Om het overzichtelijk te houden verdelen we de woningen in een type Studio, Medium studio’s & appartementen en Large appartementen.
Alle studio’s en appartementen worden opgeleverd met modern sanitair, vloerverwarming en keuken, voorzien van diverse apparatuur. Met Go Apartments maak je een goede start, alle appartementen worden voorzien van vinyl behang en de Studio’s worden voorzien van een laminaat vloer.
GO en ga voor zo’n (sociale huur) studio van 24 tot 37 m². Jouw ‘loft’ deel je slim in, zodat elke vierkante meter tot zijn recht komt. Via de grote ramen kijk je superleuk uit. Een keuken met 2-pits inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast is aanwezig en de gloednieuwe badkamer heeft een douche met glazen douchewand, wastafel en toilet.

MEDIUM STUDIO’S EN APPARTEMENTEN
Een studio of een appartement met 1 kamer. Wat zoek jij? De Medium Go Apartments hebben een woonoppervlakte van 43 tot 49 m². Enkele appartementen en studio’s hebben een (binnen) loggia. Geniet jij straks van je nieuwe keuken met 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en bij enkele woningtypes een vaatwasser? Daarnaast is er een luxe badkamer met een bad of een douche met glazen douchewand, een enkele of dubbele wastafel en een toilet.

 

 

LARGE APPARTEMENTEN
Lekker ruim leven in de stad. Go for Large! De appartementen zijn 61 tot 78 m² groot, ingedeeld als loft of als appartement met 1 of 2 slaapkamers. Altijd heb je een ruime loggia of balkon van maar liefst 6,5 tot 14 m² groot. Hoe je uitkijkt wisselt en de zonligging ook. Wat heeft jouw voorkeur: uitzicht op het Laakkwartier of op het centrum van Den Haag? Een keuken met inbouwapparatuur (4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en bij enkele appartementen een vaatwasser en/of oven) is aanwezig en de gloednieuwe badkamer heeft een douche met glazen douchewand, een wastafelmeubel of een dubbele wastafel en een toilet.

 

 

Parcel service.
Car share.
Area of People app.
Service Officer.