Sir Winston Churchilllaan

Sir Winston Churchilllaan

Het van twaalf liften voorziene complex bestaat uit twaalf bouwlagen. Er is een grote variëteit aan woningen beschikbaar, van tweekamerwoningen tot achtkamer-maisonnettes. De tweekamerwoningen van type A beschikken over een ruime woon/eetkamer, een gesloten keuken, één slaapkamer, een badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Het balkon is via openslaande deuren bereikbaar vanuit de woonkamer. Typen B ene C zijn vier- resp. vijfkamerwoningen en beschikken over een grote woon/eetkamer met geschakelde multifunctionele ruimte, drie of vier slaapkamers, een gesloten keuken, twee ruime balkons, een badkamer met ligbad en wastafel en een separaat toilet. Tevens zijn er een beperkt aantal maisonnettes variërend van vijf tot negen kamers. Er zijn verder garages en parkeerplaatsen beschikbaar. Alle appartementen beschikken minimaal over één ruim zonnig balkon en een berging op de begane grond.

 Klik op de foto voor een vergroting
Churchillfront Churchill frontside
Churchillliving2 Churchillliving Churchillkitchen Churchillhall Churchillbedroom
Churchillroom3 Churchillroom2 Churchillroom Churchillbathroom 

SWCLWoningtypeASWCLWoningtypeBSWCLWoningtypeC

 

Klik hier voor Streetview

Service

De volgende algemene leveringen en diensten worden o.a. voor u verzorgd: serviceabonnement voor verwarmingsinstallatie, liften en mechanische ventilatie, huismeester, algemene water- en warmtelevering, schoonhouden algemene ruimten, onderhoud huistelefoon, belinstallaties en deuropeners, onderhoud algemene verlichting, elektra algemene ruimten en de benodigde administratie. Uw bijdrage wordt verrekend in de vorm van servicekosten.

De wijk.

De woningen liggen in de centraal gelegen wijk Steenvoorde. Deze woonlocatie is met recht centraal te noemen. Er zijn veel faciliteiten in de wijk; winkelen kunt u in het nabij gelegen winkelcentrum De Bogaard en in de directe omgeving liggen scholen, een golfbaan, De Kleine Schouwburg en een bibliotheek. In de wijk ligt een wijkcentrum waar veel activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Wandelen en fietsen kunt u ondermeer op het op loop­afstand gelegen Landgoed Overvoorde. Dankzij de bijzonder goede bus- en treinverbindingen (NS-station Rijswijk op loopafstand) heeft Steenvoorde een snelle verbinding met de omgeving. De aansluitingen op de snelwegen liggen dichtbij.